Login  |  Register

Zeg het eens...

Pages: 1 ... 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38

 

Nog 1 nachtje slapen! Tenminste, ik ga er van uit dat we morgennacht niet veel zullen slapen. We vertrekken maandagochtend om 5:15 naar Kreta, moeten om 3 uur 's nachts op Schiphol zijn. Mijn ouders komen weer op huis en haard passen, een fijn idee!
We gaan hierheen: Eleonas 

We zullen internet hebben, dus proberen weer geregeld een verslagje te doen hier!

Vandaag kregen ik het droevige bericht te horen dat - na jarenlange trouwe dienst - mijn geliefde Citroen Dyane terminaal is en dat ik afscheid van haar moet gaan nemen.!

 

Gisteren wilde ze niet starten (accu leeg) en moest ik haar aanduwen. Dat lukte binnen 10 meter dus dat viel mee! Ik kon dus naar mijn werk! Maar halverwege viel het mij op dat mijn autoradio raar ging doen. Hij viel af en toe uit en op gegeven moment deed hij helemaal niets meer. Dat herkende ik van een reis in Tsjechie en dat was toen de voorbode dat de dynamo kapot was. Dus na het werk toch maar even langs de garage. Moest wel de auto weer aanduwen (met dank aan Evert Hermelijn) want de accu was nog steeds leeg en toen wist ik het wel zeker.... de dynamo was kapot! Bij de garage de afspraak gemaakt dat zij de dynamo konden repareren / vervangen als zij het idee hadden dat de auto door de keuring (uiterlijk 17 augustus 2009) zou komen. Als dat het geval was dan konden ze alvast op zoek naar een linkerspatbord (met dank aan Hermien) want die van mj was aan vervanging toe.

Vandaag werd ik gebeld met het slechte nieuws dat de Dyane op was. De kosten om haar keuringsgereed te maken zouden dusdanig veel zijn (welicht € 1000,00) dat dat gekkenwerk zou zijn. Alhoewel ik het voelde aankomen was de schik er niet minder om.
Ik ga de Dyane niet meer repareren en heb de garage gevraagd uit te kijken naar een leuke betaalbare eend of Dyane..... <> Komende zaterdag ga ik kijken naar een mooie Dyane. Dezelfde kleur als deze en ook nog eens bij dezelfde garage waar ook deze vandaan komt.... toeval?  
<<update2>> Wij zijn wezen kijken maar het was toch allemaal iets minder mooi dan op de foto's. Ik weet het dus niet. Ik ga maar verder kijken.

De Dyane is maar liefst 27 jaar geworden. Ze was tot op het laatste moment een kranige oude dame!

Share on Facebook!Share on Twitter!

Het congres zit erop en zo ook ons verblijf in Madison.

Tot later in Nederland!

a330klm

Share on Facebook!Share on Twitter!

Vandaag de laatste dag van het congres. Vanochtend diverse praatjes over de mechanismen van Syringomyelie en Chiari Malformatie. Waar komt het vocht in zo'n syrinx vandaan, bijvoorbeeld. Wat meer over de manieren van in beeld brengen van SM/CM (MRI ed) Aansluitend diverse praatjes over wetenschappelijk onderzoek, een natuurkundige liet een mooi onderzoek zien waar hij modellen maakt voor een syrinx in het ruggenmerg en daar allerlei metingen aan doet.

Dr. Iskander vertelde wat over epigenetica in relatie met CM/SM, en er waren nog wat praatjes over stamcellen, en of die evt. in de toekomst neurologische schade zouden kunnen repareren. Heb zoveel geleerd de afgelopen dagen, zoveel had ik niet verwacht!

Meer over de diverse praatjes, de onderwerpen enz. zal te lezen zijn op de website en het forum van de Syringomyelie Patiënten Vereniging (www.syringo-chiari.info)

Vanmiddag hadden we maar kort tijd voor de lunch, dus hebben weer snel een broodje vis/hamburger in het restaurant van het hotel gegeten. Fred heeft een gedeelte van het middagprogramma overgeslagen, werd hem iets tè technisch allemaal. Denk dat dat zonder medische achtergrond ook wel zo is.

Nu hebben we even 3 uurtjes pauze, hebben al wat koffers ingepakt. Fred kijkt slow-pitch softbal op tv (heel apart!). Vanavond is er een borrel en diner met muziek en loterij. Wordt vast weer gezellig! Alhoewel er ook al wat mensen richting huis zijn vertrokken. Wij blijven nog 1 nachtje slapen. Morgen rond 12 uur plaatselijke tijd vertrekken we vanuit Madison naar Minneapolis (1 uur), vanwaar we doorvliegen naar Amsterdam (8 uur). Maandagochtend vroeg landen we dan weer op Schiphol.

Fred had ook een goede dag: hij had van de week bij de Starbucks bar een blikje "after coffee mints" gekocht. Die bleek over de datum (ietsje), vinden wij niet erg, maakt ook niet uit met zoiets. Maar hij vertelde het vandaag aan de vrouw achter de bar, om te waarschuwen, en uiteraard mag ze zoiets absoluut niet verkopen! Of we een nieuwe verpakking wilden,.... wij uitleggen dat het wat ons betreft niet uitmaakt. Maar zij ging alle overgebleven doosjes (die ook over de datum waren weggooien. Dus zei Fred "als je ze toch weggooit, wil ik ze wel" Kreeg hij dus die 6 andere blikjes, Én vanonder de bar een volle kartonnen doos met nog eens 24 blikjes,..... Geloof dat wij de komende jaren vooruit kunnen!

Share on Facebook!Share on Twitter!
Pages: 1 ... 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38

logo-home

Spam filter in the cloud

SMF spam blocked by CleanTalk